Declarație de accesibilitate

baia-de-cris.ro

Declarație de accesibilitate

Updatat: Decembrie 2019.

General

baia-de-cris.ro se străduiește să se asigure că serviciile sale sunt accesibile persoanelor cu dizabilități. baia-de-cris.ro a investit o cantitate semnificativă de resurse pentru a se asigura că site-ul său web este mai ușor de utilizat și mai accesibil pentru persoanele cu dizabilități, cu convingerea puternică că fiecare persoană are dreptul să trăiască cu demnitate, egalitate, confort și independenţă.

Accesibilitate pe baia-de-cris.ro

baia-de-cris.ro pune la dispoziție Widget de accesibilitate pentru site-ul UserWay care este alimentat de un server de accesibilitate dedicat. Software-ul permite baia-de-cris.ro să-și îmbunătățească conformitatea cu Ghidul de accesibilitate pentru conținutul web (WCAG 2.1).

Activarea meniului Accesibilitate

Meniul de accesibilitate baia-de-cris.ro poate fi activat făcând clic pe pictograma meniului de accesibilitate care apare în colțul paginii. După declanșarea meniului de accesibilitate, vă rugăm să așteptați un moment ca meniul de accesibilitate să se încarce în întregime.

Disclaimer

baia-de-cris.ro își continuă eforturile pentru îmbunătățirea accesibilității site-ului și serviciilor sale, în convingerea că este obligația noastră colectivă morală de a permite utilizarea fără probleme, accesibilă și nestingherită și pentru cei cu dizabilități.

În ciuda eforturilor noastre de a face ca toate paginile și conținutul de pe baia-de-cris.ro să fie pe deplin accesibile, este posibil ca un anumit conținut să nu fi fost încă complet adaptat la cele mai stricte standarde de accesibilitate. Acest lucru poate fi rezultatul nefiind găsit sau identificat cea mai potrivită soluție tehnologică.

Ai nevoie de ajutor?

Dacă întâmpinați dificultăți cu orice conținut de pe baia-de-cris.ro sau aveți nevoie de asistență cu vreo parte a site-ului nostru, vă rugăm să ne contactați în timpul programului normal de lucru, așa cum este detaliat mai jos și vom fi bucuroși să vă ajutăm.

Contact

Dacă doriți să raportați o problemă de accesibilitate, aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență, vă rugăm să contactați asistența pentru clienți baia-de-cris.ro după cum urmează:

Email: primaria.baiadecris@gmail.com