Anunturi publice

ANUNȚ

PROPRIETARII DE TERENURI ÎN ZONELE: ȘESURI, COSTILĂ, CIOAMA, CALEA TIULEȘTILOR APARȚINÂND LOCALITĂȚII RIȘCULIȚA, SUNT RUGAȚI SĂ SE PREZINTE LA PRIMĂRIA COM. BAIA DE CRIȘ, BIROU CADASTRU, ÎN PERIOADA 5.11.2019 -11.12.2019, ÎNTRE ORELE 7.30-15.30, ÎN VEDEREA SEMNĂRII FIȘELOR DE DATE, DOCUMENTE REALIZATE ÎN CADRUL PROGRAMULUI NAȚIONAL DE CADASTRU ȘI CARTE FUNCIARĂ, ÎNREGISTRARE GRATUITĂ.

ANUNȚ

PROPRIETARII DE TERENURI ÎN ZONELE: BALTĂ, DELNIȚĂ, ȚARINA NOUĂ, PÂRJOLITA, CURĂTURĂ, DRIC, APARȚINÂND LOCALITĂȚII CĂRĂSTĂU ȘI LUNCA, SUNT RUGAȚI SĂ SE PREZINTE LA PRIMĂRIA COM. BAIA DE CRIȘ, BIROU CADASTRU, ÎN PERIOADA 5.11.2019 -11.12.2019, ÎNTRE ORELE 7.30-15.30, ÎN VEDEREA SEMNĂRII FIȘELOR DE DATE, DOCUMENTE REALIZATE ÎN CADRUL PROGRAMULUI NAȚIONAL DE CADASTRU ȘI CARTE FUNCIARĂ, ÎNREGISTRARE GRATUITĂ.

ANUNȚ COLECTIV PENTRU COMUNICARE PRIN PUBLICITATE

pentru:
– Florea Adrian
– Florea Cristian Leontin
– Străuț Horia Codrică
– Banciu Elena
Deschide documentul aici

ANUNT!!!!!
In atentia comerciantilor de produse alimentare!!!!!!

In perioada 8 – 9 septembrie 2018 vor avea loc „SERBĂRILE NAȚIONALE ȚEBEA”, toti comercianti de produse alimentare care vor sa participe la aceste evenimente au obligatia de a depune pana la data de 23 august 2018 la Primariei Comunei Baia de Cris ( mail primaria.baiadecris@gmail.com./ nr. fax 0254/682564) urmatoarele documente:
– cerere scrisa ( in care sa fie precizate denumirea operatorului, adresa punctului/punctelor de lucru,tipurile de produse comercializate, precum si numele si datele de contact ale reprezentantului acestuia)
– copiile documentelor de inregistrare/autorizare sanitara veterinara si pentru siguranta alimentelor, emise de catre directiile sanitare veterinare judetene, copii dupa certificatele/atestatele de producator, emise de catre primariile locale,dupa caz.

PERSOANELE DESEMNATE PENTRU A PARTICIPA LA DERULAREA CAMPANIEI DE DEPUNERE A DECLARATIEI UNICE DIN CADRUL COM. BAIA DE CRIS SUNT:

  • HERBEI MARIOARA – VIORICA (NR. TEL. 0784559100)
  • JURCA ANDREEA – DANIELA (NR. TEL.0735070336)

Avand in vedere faptul ca locuitori ai comunei Baia de Cris, confunda persoanele asistate social cu persoanele asistenti personali , va precizam urmatoarele :

 Asistatul social este persoana care primeste ajutor social un ajutor financiar platit in fiecare luna familiilor care se afla intr-o situatie de mare dificultate: au pierdut locul de munca, nu au deloc venituri sau nu sunt suficiente pentru ingrijirea membrilor familiei.

Pe raza comunei Baia de Cris avem un numar de doua persoane beneficiare de ajutor social, persoane singure care primesc un ajutor social in cuantum de 142 lei pentru care efectueaza 16 ore ( 2 zile ) de munca. O persoana este din satul Tebea iar alta din satul Lunca.

 

Asistentul personal este persoana angajata prin contract individual de munca pentru a se ocupa de persoana cu handicap grav – persoana care supravegheaza, acorda asistenta si ingrijire copilului sau adultului cu handicap grav. Contractul individual de munca al asistentului personal se incheie cu primaria localitatii de domiciliu sau resedinta a persoanei cu handicap grav.

. Pe raza comunei Baia de Cris avem un numar de 20 asistenti personali.

PROGRAMUL NATIONALDE CADASTRU GRATUIT ,,PNCCF 2017-2019,,.

LOCALITATEA  RIȘCULIȚA:

CETĂȚENII CARE AU TERENURI IN ZONELE:

,,GOAIA, TICERA, VALEA PONORULUI,

 SUNTEȚI  RUGAȚI  SĂ  ADUCETI  ACTELE  ENUMERATE  MAI  JOS, LA  PRIMARIA  COM. BAIA DE CRIS,  BIROU CADASTRU  D-NA RAD LIA  SAU  BIROU  REGISTRU  AGRICOL  D-NA IVASCA DANIELA GEORGETA.

ACTELE  NECESARE  IN  VEDEREA  INSCRIERILOR  GRATUITE  IN CARTEA FUNCIARA

-TITLUL DE PROPRIETATE IN ORIGINAL;

-ACT IDENTITATE PROPRIETAR DE PE TITLU, IAR IN CAZ CA ESTE DECEDAT :CERTIFICAT DE DECES;

-CERTIFICATE DE MOSTENITOR, DACA EXISTA;

-ACTE DE IDENTITATE ALE URMASILOR PROPRIETARILOR DECEDATI;

-CERTIFICATE DE CASATORIE ALE URMASILOR  PROPRIETARILOR DECEDATI;

-CERTIFICATE DE NASTERE ALE URMASILOR  PROPRIETARILOR DECEDATI;

-ACTE DE SUCCESIUNE PRIN PARTAJ VOLUNTAR, DACA EXISTA.

 

PROGRAMUL NATIONAL DE CADASTRU GRATUIT ,,PNCCF 2017-2019,,.

LOCALITATEA CĂRĂSTĂU:

CETĂȚENII CARE AU TERENURI IN ZONA

,,DRIC, ȚÂR SI ZĂVOARE,,

VĂ RUGĂM SĂ ADUCETI ACTELE NECESARE ENUMERATE MAI JOS, LA PRIMARIA COM. BAIA DE CRIS, BIROU CADASTRU D-NA RAD LIA SAU BIROU REGISTRU AGRICOL D-NA IVASCA DANIELA GEORGETA.

LOCALITATEA LUNCA:

CETĂȚENII CARE AU TERENURI IN ZONA

,,LA PLOPI, LA MOARA, ȘI ȚIORI,,

VĂ RUGĂM SĂ ADUCETI ACTELE NECESARE ENUMERATE MAI JOS, LA PRIMARIA COM. BAIA DE CRIS, BIROU CADASTRU D-NA RAD LIA SAU BIROU REGISTRU AGRICOL D-NA IVASCA DANIELA GEORGETA.

ACTELE NECESARE IN VEDEREA INSCRIERILOR GRATUITE IN CARTEA FUNCIARA

-TITLUL DE PROPRIETATE IN ORIGINAL;

-ACT IDENTITATE PROPRIETAR DE PE TITLU, IAR IN CAZ CA ESTE DECEDAT :CERTIFICAT DE DECES;

-CERTIFICATE DE MOSTENITOR, DACA EXISTA;

-ACTE DE IDENTITATE ALE URMASILOR PROPRIETARILOR DECEDATI;

-CERTIFICATE DE CASATORIE ALE URMASILOR PROPRIETARILOR DECEDATI;

-CERTIFICATE DE NASTERE ALE URMASILOR PROPRIETARILOR DECEDATI;

-ACTE DE SUCCESIUNE PRIN PARTAJ VOLUNTAR, DACA EXISTA.

Sâmbătă  9 septembrie 2017 vă așteptăm să vizitați Panteonul Moților de la Țebea .

Ora 21.00 – joc de artificii

SERBĂRILE NAŢIONALE  ŢEBEA 2017  – AFIȘ

Primaria comunei Baia de Cris
localitatea Baia de Criș, cod 337005, Str. Tribunului, nr.4, Hunedoara județul, România
tel: tel 0254 682 119 tel / fax:. 0254 682 564
e-mail: primaria.baiadecris@gmail.com

ANUNTURI PUBLICE

 ORGANIZARE CONCURS:  ANUNT MO BIBLIOGRAFIE   PROCES VERBAL SELECTIE DOSARE-INSPECTOR PROCES VERBAL SELECTIE DOSARE-REFERENT Rezultate proba scrisa-inspector Rezultate proba scrisa-referent rezultat concurs inspector

pagina Editare

In vederea inscrierii in Cartea Funciara prin PNCCF (cadastru sistematic gratuit) trebuie sa prezentati urmatoarele acte la birourile de informare din cadrul Primariei Baia de Cris: Titlul de proprietate, carte de identitate, certificat de deces (daca titularul este decedat), certificat de mostenitor unde exista, certificate de nastere, certificate de casatorie, a urmasilor. Va asteptam la biroul Cadastru, sau Biroul Registrul Agricol, pentru informatii si cu actele enumerate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cod de verificare * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.